FEG ZEUSZ F8.50F

Pesti Kassák utcai Mintaboltunk kínálatából

A Kassák utcai Pesti Mintaboltunkban FÉG kazánok, Bosch kondenzációs kazánok, FÉG konvektorok, WILO szivattyúk, FÉG vízmelegítők, FÉG-Spirec hőcserélők, szobai termosztátok, F8.50-es látvány konvektorok, alkatrészek és gázszerelési anyagok széles választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. Nálunk mindent megkaphat a tapasztalatokon alapuló szaktanácsadáson keresztül a FÉG, a Vara-Fég, a Bosch Termotechnika vagy például a Wilo termékei közül azzal együtt, hogy nálunk szakemberek segítenek a döntésben, a felszerelésben, beüzemelésben, és mindezt garanciálisan. Úgymint például a képen látható magyar fejlesztésű, zárt égésterű FÉG Zeusz F8.50F parapetes acéllemez látványkonvektor esetében. A gázkészülék a megfelelő hőmérséklet biztosítása mellett a megjelenésében is esztétikus. A FÉG F8. 50 olyan konvektor amely kandalló hatást kelt a lakótérben, elején narancsos színű lobogó láng látható, aminek köszönhetően melegséget és nyugalmat áraszt. A 6,8 kW-os névleges teljesítménnyel és egyben 90%-os hatásfokkal működő fűtőtest alkalmas nagyszobák, nagyméretű terek (egészen 120 m3-ig) fűtésére. Kívülről porfestett burkolat (több színben), belül zománcozott acéllemez hőhasznosító és kerámiabetétes égő piezzoelektromos gyújtással.Csatlakozás a gázhálózatra: R ½”.

Mintaboltunkban segítségünkkel kiválaszthatja a kívánt készüléket és megrendelheti a garanciális beüzemelést is. A konvektorcserét is megrendelheti tőlünk, ilyenkor a régi parapetes vagy kéményes gázkészülékének helyére lehet felszerelni, új kiépítés esetén a termékhez FÉG parapet készletet lehet vásárolni Mintaboltunkban az Ön lakóterének falvastagságának megfelelően.

WILO fűtési keringető szivattyú
WILO SZIVATTYÚK

A fűtési keringető szivattyúk nagy választékával állunk rendelkezésükre Kassák Lajos utcai mintaboltunkban. A piacvezető Wilo és Grundfos fűtési keringető szivattyúk teljes termékkínálatát tudjuk biztosítani Mintaboltunkban a Kassák Lajos utca 41. szám alatt, illetve épületgépész kollégáink segítségével az Ön egyedi adottságaihoz mérten segítséget nyújtunk a megfelelő modellek meghatározásában és kiválasztásában. Nagykereskedelmi tételben is ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket.

Szaktanácsadással segítjük választani, rendelhet nálunk a Kassák utcai Mintaboltunkban személyesen, a választékot és a tanácsadást követően, e-mailen a fegtherm@upcmail.hu címen vagy akár telefonon is. A FÉG márkájú gázkészülékek (konvektorok, parapetek, gázbojlerek, fürdőszobai melegítők, cirkók, kombi cirkók, zárt égésterű kombi készülékek) kombinálása az elsőrangú gázszerelői szaktudással és nem utolsó sorban a kiváló szervizellátással garancia lesz Önnek a hosszú, problémamentes élettartamra és az alacsony üzemeltetési költségekre!

Ha kérdést szeretne nekünk feltenni, érdeklődne árukészletről, árakról, megrendelne szolgáltatásaink közül kezdeményezhet kapcsolatfelvételt az alábbi űrlap kitöltésével is.