Hibabejelentés

Az Ön fűtési rendszerével, gázkészülékével, a csatlakozó vezetékekkel, a légellátással vagy esetleg más, az egészséget, a biztonságot veszélyeztető vagy a gazdaságos működtetést megnehezítőnek vélt hibák bejelentése telefonon, személyesen ügyfélszolgálatainkon, hagyományosan írásban vagy elektronikus úton is történhet.

Gáz szivárgás vagy üzemzavar észlelése esetén kérjük, haladéktalanul tegyék meg bejelentésüket a szakszerviz és márkaszerviz tevékenységet végző FÉGTHERM Partner Pest-Buda Kft. éjjel-nappal hívható CALL CENTER telefonszámán: +36-20-460-0516.

Hibabejelentésüket, vagy akár a nem kielégítőnek tartott hibaelhárítási szolgáltatásunkkal kapcsolatos panaszukat megtehetik munkaidőben a +36-1-350-1522-es központi számunkon is.

A meghibásodások bejelentése személyesen ügyfélszolgálatainkon is megtehető: a pesti kerületek lakosai számára munkaidőben a XIII. kerület, Kassák Lajos u. 41 szám alatt, míg ugyanerre a budai kerületekből ügyfeleinknek a XI. kerület Október huszonharmadika u. 9 szám alatt van lehetőségük.

Az írásos megrendeléseiket és bejelentéseiket: a Fégtherm Partner Pest-Buda Kft. 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 41 címre legyenek szívesek küldeni, vagy választásuk szerint faxon a +36-1-349-0516 telefax számra.

Magasan kvalifikált szervizszerelőink és fűtésszerelőink a hibabejelentéseket szakszerűen kivizsgálják. A FŐGÁZ rendszerelemeinek (gázvezetékek, hőközpontok) kritikus hibáit sürgősséggel elhárítják. Az Ön fűtésrendszerének (Felhasználói rendszer) területén fellépő testi épséget veszélyeztető és/vagy vagyoni kárt okozó hiba esetén szintén azonnal megtesznek minden óvintézkedést és minden szükséges lépést a kritikus helyzet azonnali megszüntetésére, a kockázatok mérséklésére.

Megrendelőink ezen túlmenően TÁJÉKOZTATÁSt kapnak minden olyan javítási és/vagy korszerűsítési lehetőségről is, amely nem tartozik az azonnali, elengedhetetlenül javítandó hibák körébe. (Gázszerelés: gázfűtés szerelés, javítás, gázkészülék szerelés, gázkészülék javítás, gázcirkók szerelése, gázkazánok szerelése, javítása, gáztűzhelyek szerelése, gáztűzhelyek tisztítása; gázüzemű vízmelegítők szerelése, javítása; radiátorok cseréje, beüzemelése, légtelenítése, padlófűtés tisztítása)

A munkavégzéshez szükséges helyiségekbe való bejutás biztosítása minden esetben a megrendelőnk (az ingatlan tulajdonos, a felhasználó vagy képviselője) feladata! A hibakivizsgálás és az elvégzett munka igazolásának biztosítása érdekében minden esetben szükséges a hibabejelentést követően leegyeztetett időszakban a helyszínen tartózkodni. Ha Ön mégsem tud személyesen a helyszínen jelen lenni, kérjük, időben gondoskodjon meghatalmazott általi képviseletről.

Átalánydíjas karbantartási szerződéssel nem rendelkező ügyfeleinknél történő kivizsgálás és hibaelhárítás esetében KISZÁLLÁSI DÍJat számít fel a Fégtherm, amely jelenleg: budapesti cím esetén csak bruttó 4.900.-Ft. Működési területünkön a budapesti címeken kívül eső területekre nézve megrendelésekor árat egyeztetünk Önnel.

Az állandó rendelkezésünkre álló MINTABOLTjaink árukészletével és RAKTÁRainkon fellelhető gázkészülék alkatrész és gázszerelési anyag készletünkkel lehetőségünk van a nap 24 órájában, szükség esetén hétvégén és az ünnepnapokon is eleget tenni a megrendeléseinknek:

Gázkészülék fűtési szezon előtti karbantartása, szezonban lehetőség szerint egy napon belüli szerviz hibaelhárítással.

Gázkazánok, cirkók, hérák, konvektorok, tűzhelyek garanciális és garancián túli szakszerű javítása, tisztítása, gyári típusazonos alkatrészek vagy komplett készülékek cseréje teljeskörű hibaelhárítás a szükséges ügyintézéssel.

Gázbojler szerelése, javítása, szükség esetén alkatrész-, vagy készülékcserével.

Gáz csatlakozó vezeték és gázkészülékek hibaelhárítása műszeres gázszivárgás vizsgálattal, gázszivárgások megszüntetése, légellátás elégségességének ellenőrzése.

Gáz műszaki-biztonsági felülvizsgálat.

Átalánydíjas karbantartási- és szerviz szolgáltatásunkat igénybe vevő Partnereink hibabejelentő hívását várjuk a hét 7 napján, a nap 24 órájában.

Igyekszünk különös hangsúlyt fektetni az általunk végzett vizsgálati és hibafeltáró szakmunka minőségére, precizitására és mind a meglévő, mind leendő ügyfeleink megelégedettségére!

Gázkészülékek forgalmazása, márka- és szakszervize. Fég gázkazánok Fég konvektorok Bosch fűtőkészülékek