Üdvözlet

Üdvözöljük Önt a FÉGTHERM Partner Pest-Buda Kft honlapján!

A Fégtherm a szolgáltatási területén élő teljes lakosság és üzleti szféra szolgálatában áll, és napjainkig már több mint 100.000 ügyfelet szolgált ki magas színvonalon. A Fégtherm számára kiemelten fontos az Önök megelégedettsége; az hogy a meleget folyamatosan, jó minőségben és biztonságosan otthona rendelkezésére bocsájthassuk, ezért különös figyelmet fordítunk az általunk forgalmazott és szervizelt gázkészülékek és az azokhoz kapcsolódó, általunk szerelt gázvezeték-rendszer biztonságos működésére, hatékony üzemeltetésére valamint a gázkészülékének a hosszú távra szóló és olcsó szervizelésének folyamatos, zavartalan biztosítására.

A Fégtherm által létrehozott honlap célja, hogy megkönnyítsük a szolgáltatásainkat igénybe vevő Partnereinkkel való kapcsolattartást és folyamatosan, rugalmasan megfeleljünk a környezeti kihívásoknak. Hiszen a mai, akár a hagyományos öröklött fűtési rendszerek, akár a növekvő energiatudatos gondolkodáson alapuló korszerű rendszerek megkövetelik egy szerviztől a gyorsabb kapcsolattartást és a megbízható, naprakész adatszolgáltatáson alapuló munkavégzést.

Ezzel a honlappal terveink szerint egy új csatornát nyitva, egyszerűbbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá tesszük üzleti Partnereink és Megrendelőink számára a mindennapi kapcsolattartást és segítjük Fégthermes kollégáink munkavégzését.

Bízunk abban, hogy a honlapunk létrehozása hozzájárul nagyra becsült Partnereinkkel és Megrendelőinkkel történő sikeres együttműködéshez.


Jancsó István és Lajos József
tulajdonosok és cégvezetők

Gázkészülékek forgalmazása, márka- és szakszervize. Fég gázkazánok Fég konvektorok Bosch fűtőkészülékek