Budai Márkabolt és szerviz

Budai Márkaboltunk

A XI. kerületi, Október huszonharmadika út 9. szám alatti Fégtherm Budai Márkaboltban Bosch kondenzációs kazánok, FÉG kazánok és konvektorok, Vara-Fég kazánok és konvektorok, Mora és egyéb gyártók készülékeit, alkatrészeit és egyéb gázszerelési anyagokat tudnak megvásárolni.

Márkaszervizünkben személyesen is megteheti hibabejelentését, kérheti fogyasztási helyén műszaki-biztonsági felülvizsgálat elvégzését, tájékozódhat fűtéskorszerűsítési lehetőségeiről, árainkról.

Segítséget nyújtunk az Ön épületének legmegfelelőbb fűtési rendszer kialakításához, az Ön döntése szerinti összetevők kiválasztásában, felszerelésében, szervizelésében, a készülék vagy alkatrész garanciális érvényesítésében.

budai markabolt
Fégtherm Budai Márkaboltja

Üzletünk hétköznaponként 7:30-16:30-ig várja a kedves érdeklődőket, vásárlókat személyesen a Fégtherm Partner Pest-Buda Budai Márkaboltjában, e-mailen: fegtherm@upcmail.hu, vagy telefonon a +36-1-350-15-21 számon, illetve faxon a +36-1-466-63-21 számon. Ha üzenetet szeretne nekünk küldeni, kérdést szeretne feltenni, ezt megteheti az alábbi űrlap kitöltésével is.