Révész Zoli az első helyezett

a Bosch kondenzációs kazán gyártója megtalálta a legjobb fűtésszerelőt

Az Európai Unió, mint egységes gazdasági térség területén végzett kutatás alapján a Bosch Termotechnik által gyártott fali kondenzációs kazánok az EU-ban leggyakrabban értékesített kategória első készülékek. A gyártó cég magyarországi kirendeltsége – helyesen reagálva a piaci viszonyokra – 2016-ban immár másodszorra hirdette meg fűtésszerelőknek szóló versenyét „Keressük Magyarország Legjobb Fűtésszerelőjét” címmel. A cél az ország legjobb kondenzációs kazán szerelő szakemberének megtalálása volt, a nyertes teljesítménye pedig egy szerviz autóval lett honorálva.

A 3 fordulós versenyre 1100-an neveztek, a döntőt a Bosch a magyarországi székházban 2016. november 26-án, egy szombati napon rendezte meg.

A verseny egynapos döntője során a 20 döntőbe jutott versenyző elméleti és gyakorlati feladatok teljesítése útján bizonyította gázszakmai tudását és rátermettségét, teljesítményüket úgyszintén szakmai zsűri bírálta el.

A tét komoly volt, hiszen az első helyezett, a Fégtherm Partner Pest-Buda Kft. munkatársa Révész Zoltán egy Dacia Dokker Van szervizautó boldog nyertese lett, amelyet a tavalyi első helyezett, Budai Attila adott át neki.

 

Zoli és a fődíj
Zoli és a fődíj

A második díj egy 800.000.- Ft értékű Bosch kondenzációs kazán volt szolárcsomaggal (2 kollektor, 1 tároló), melyet Liva József miskolci fűtésszerelő érdemelt ki, míg a harmadik helyezett szintén miskolci Bacsó András egy 300.000.- Ft értékű Bosch kondenzációs kazánt nyert!

Az első helyezett, Révész Zoltán elismerő oklevelet is kapott, és örömmel fogadta mind a Bosch, mind a helyszínen jelenlévő Fégtherm képviselőitől jövő gratulációkat. Hajrá Zoli, így tovább!

oklevél Révész Zoli
oklevél Révész Zoli