Videók

Magyarország legjobb fűtésszerelője verseny

A 2016-os évben is megrendezésre került a Bosch székházban a “Magyarország legjobb fűtésszerelője” verseny döntője, amelynek a 3. záró fordulóját követően átadásra kerültek a díjak a Bosch Termotechnika üzletág képviselői által. Nagy örömünkre szolgált hogy a FÉGTHERM Partner Pest-Buda Bosch részlegének vezető szerelője, Révész Zoltán lett az országos verseny győztese, aki a 2015-ös második helyezését idén már az első helyre cserélte és ezzel a teljesítményével elhozta a fődíjat. A Fégtherm Partner Pest-Buda Kft lépést tartva a korszerű épületgépészeti trendekkel a fűtéskorszerűsítési igények kielégítéséhez már jó ideje a kondenzációs fűtési technológiát ajánlja megrendelői számára. Az évek során a fogyasztói visszajelzéseket is alapulvéve a Fégtherm a kondenzációs fűtésrendszerek kialakításához is az európai piac legnagyobb kondenzációs falikazán gyártóját, a Bosch-t választotta partneréül, és így prioritást élvezett szerelőink körében a vonatkozó műszaki elméleti és gyakorlati tudás pontos elsajátítása, valamint begyakorlása, aminek egy szép példáját is láthatjuk ebben az eredményben a nyilvánvaló egyéni mesteremberi tehetség mellett. Egy híres magyar költő nemkevésbé híres verse utolsó sora köszönettel a Boschnak, németül:

…es war Genuss und Mannesarbeit auch!

Fégtherm reklámfilm

“Az Önök otthonának melege a Fégtherm Partner Pest-Buda ereje!”

Az 1891. február 24-én megalakult Fegyver- és Gépgyár Rt. (FÉG)-ből munkaügyi jogutódlással létrejött Fégtherm Partner Pest-Buda Kft. 1995. februárjában kezdte meg tevékenységét.

Jelenleg Budapest területén mintaboltjainkban, márkaszervizeinkben valamint Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Fegyverneken folytatunk gázkészülék kereskedelmet – saját szervizhálózattal kiegészítve.

Cégünk a FÉG kazánok, gázkonvektorok, vízmelegítők márkaboltjaként és szervizeként vált ismertté, azóta a garanciális és garancián túli szervizelést, gázszerelést, valamint a RÉGI KÉSZÜLÉKEK ÚJRA TÖRTÉNŐ CSERÉLÉSÉT kiegészítettük kondenzációs kazánok értékesítésével és szervizelésével, valamint általános gázkészülék alkatrészek kereskedelmével és gázszerelési anyagok forgalmazásával.