Mintaboltunk a Kassák Lajos utcában

Mintaboltunk a Kassák Lajos utcában

A Fégtherm Partner Pest-Buda Kft a tradicionális FÉG gázkonvektorok, alkatrészek és szerelvények forgalmazójaként és szervizeként, a FÉG, BOSCH, Junkers, Buderus, Ariston, Vara-Fég, Gorenje, Mora, Westen, Ferroli kazánok és egyéb gázkészülékek kereskedéseként végez készülék telepítést, garanciális és garancián túli szervizelést, szerelést, valamint RÉGI KÉSZÜLÉKEK ÚJRA TÖRTÉNŐ CSERÉLÉSÉT.

Fali és álló fűtő- és kombi gázkazánok, kondenzációs kazánok, tetőtéri kazánok, melegvíz-készítő berendezések és épületgépészeti szerelvények forgalmazása, kis- és nagykereskedelme.

Gázkazán, hőszivattyú, kazán és radiátor kereskedelem. Bosch kondenzációs kazánok és radiátorok, osztó-gyűjtő, megújuló energiák.

Gázkészülékek és alkatrészek, szerelési anyagok, kazán, FÉG konvektor, cirko, vízmelegítő, tűzhely, mágnesszelep, gázszűrő, gázmérő, gázömlés biztonsági szelep, hőrezáró szelep, gáznyomásszabályzó, hőmérő, hőfokszabályzó, nyomásmérő, nyomáskapcsoló, biztonsági szelep, hőcserélő, gázégő, olajégő, hőlégfúvó, hősugárzó, szivattyú, égésbiztosító, szobatermosztát, gáz- és szénmonoxid érzékelő.

Mintaboltunkban a választék megtekinthető és szakszerű segítséget is igénybe vehetnek a készülék vásárlásban gondolkodó kedves leendő ügyfelek. Mintaboltunk nyitvatartása: H-Cs: 7:30-15:30; P: 7:30-13:30.